Over ons

Meubel Meester is een online meubelwinkel gevestigd in Nederland die dynamisch, modern en innovatief is. Meubel Meester kan omschreven worden aan de hand van vier sleutelfactoren: mooie designs, hoge kwaliteit producten, een betaalbare prijs voor iedereen en super goede service. Bij Meubel Meester hebben we passie voor meubels en volgen we trends en ontwikkelingen op de voet. Dankzij onze passie en aandacht voor trends en ontwikkelingen, vindt u altijd de mooiste en nieuwste meubels op onze website.

Meubel Meester heeft een ruim assortiment van bijna 50.000 producten. Deze producten zijn van verschillende merken. Een grote partner van Meubel Meester is VidaXL. Trends en ontwikkelingen worden op de voet gevolgd en ons assortiment regelmatig aangevuld met de mooiste artikelen om uw huis om te toveren tot een paleis. Met de unieke producten van Meubel Meester kunt u het huis van uw dromen tegen een betaalbare prijs verwezenlijken. Door onze producten enkel en alleen online te verkopen kunnen wij de prijzen laag houden en toch de kwaliteit bieden die u verwacht. Alle producten worden zorgvuldig uitgekozen om de beste kwaliteit te kunnen garanderen.

Het milieu wordt steeds belangrijker en ook bij Meubel-Meesters zijn we ons hiervan bewust. Door middel van een aantal aandachtspunten willen wij ook een steentje bijdragen aan het verbeteren van het klimaat. Meubel Meester focust zich op ontbossing, afval en transport. Wilt u hier meer over lezen, dan verwijs ik u graag naar onze homepagina. Op deze pagina wordt er per thema dieper ingegaan.

Bij Meubel Meester vinden we goede service heel belangrijk. U kunt altijd bij ons terecht met vragen en ontvangt hier een passend antwoord op. Mocht er iets niet helemaal goed zijn met een bestelling, twijfel dan zeker niet om contact op te nemen. Hebt u nog andere vragen, dan kunt u altijd even op onze FAQ pagina kijken. Hier worden de meest gestelde vragen beschreven en zo kunt u snel een antwoord vinden op uw vraag.

Bekijk onze bestsellers